Feed Posts

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων - ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων
Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012
Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων για τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Κυριακή, δόθηκαν στη δημοσιότητα από.. την ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη. Παράλληλα, η Αστυνομία κάνει νέα έκκληση στους πολίτες για πληροφορίες.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων
Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή και κατασκευή - κατοχή από κοινού εκρηκτικών βομβών και υλών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενηθεί κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, διατάραξη κοινής ειρήνης με εκτέλεση βιαοπραγιών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατοχή φωτοβολίδων, καθώς και για αδικήματα που αφορούν την αθλητική βία.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και οι φωτογραφίες δίδονται στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι δύο συλληφθέντες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είναι ο Μηλιώτης Παναγιώτης του Γεωργίου και της Χρυσούλας, ο οποίος γεννήθηκε το 1986 και κατοικεί στου Ζωγράφου και ο Μητρέλης Κωνσταντίνος του Δημητρίου και της Σοφίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1981 και επίσης κατοικεί στου Ζωγράφου.
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων
Τέλος, από την ΕΛ.ΑΣ. επαναλαμβάνεται η έκκληση όποιος πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210 6476500 – 210 6476592 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.ΕΘΝΟΣ

KATERINI FLASH NEWS http://katerini-blogs.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: