Feed Posts

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ. Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΕΘΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-1

Πολύ όμορφο παιγνίδι έγινε την Κυριακή στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου με αντιπάλους τις ομάδες του Εθνικ.Ν.Κεραμιδίου και του ..
Εθνικού Κατερίνης. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του κυπέλου της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.Σε ενα τέλειο αγωνιστικό χώρο οι ομάδες παρατάχθηκαν με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, όπως και έγινε ικανοποιώντας του πολλόυς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Πρώτο ημίχρονο και το παιγνίδι  ξεκίνησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να μπαίνει πιό δυνατά και να χάνει στο πρώτο εικοσάλεπτο δύο καλές ευκαιρίες, στις οποίες ο τερματοφύλακας της τοπικής ομάδας έδειξε τα προσόντα του, αφού έδιωξε με γρήγορες επεμβάσεις και δύο πολύ όμορφες αποκρούσεις. Η τοπική ομάδα σιγά σιγά βρήκε τα πατήματά της και απο το 25 και μετά ήταν η ομάδα που έκανε το παιγνίδι.Με σωστή ανάπτυξη, δημιούργησε ωραίες φάσεις, δείχνοντας ότι φέτος θα είναι ομάδα που θα προσφέρει ωραίο ποδόσφαιρο, θέαμα και ουσία. Η πρωτοβουλία της τοπικής ομάδος καρποφόρησε στο 35 με ένα ασύλληπτο σε εκτέλεση σούτ του Σκούρτη, που με όμορφο σούτ έξω απο την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη γωνία του τερματοφύλακα Βαβατσιούλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η τοπική ομάδα ήταν κυρίαρχη στο παιγνίδι και πέτυχε άλλα δύο πανέμορφα σε εκτέλεση και δημιουργία γκόλ.Στο 65 λεπτό συνδυάστηκαν περίφημα ο Οικονόμου με τον Παντελιά, εκείνος πλαγιοκόπησε την άμυνα της φιλοξενουμενης ομάδας γύρισε στην καρδιά της άμυνας και ο Γαιτανάκης με σούτ απο την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 80 λεπτό η τοπική ομάδα πέτυχε και το 3-0 με τον Γαιτανάκη και πάλι, που μετά απο σέντρα απο τα δεξιά στόπαρε ψύχραιμα με το στήθος την μπάλλα μέσα στην περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ωραίο σούτ στη γωνία. Η φιλοξενούμενη ομάδα ,πέτυχε τη μείωση του σκόρ, 3-1, στο 88 σε σύγχυση στην περιοχή του τερματοφύλακα Τσιαμπέρα.
(η εντεκάδα του Εθν.Ν.Κεραμιδίου)
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ. (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ): ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Δ (80 ΚΑΤΣΙΚΗΣ), ΤΟΣΚΑΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Χ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΦΩΚΑΙΔΗΣ (50 ΣΑΧΠΑΖΩΦ), ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ, ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (85 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΚΟΥΡΤΗ .
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ):ΒΑΒΑΤΣΙΟΥΛΑΣ, ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΗΣ, ΘΩΜΑΙΔΗΣ (75 ΜΟΡΑΣ), ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (58 ΜΟΥΡΑΤΙ), ΚΟΥΡΤΖΑΡΙΔΗΣ,
http://ethnikosneoukeramidiou.blogspot.gr/
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: